tirsdag den 19. februar 2013

Om at stå på scenen

Om at stå på scenen 

Hej alle sammen :)
idag vil jeg skrive om at stå på scenen foran mange mennesker

For en uge siden stod jeg på scenen og skulle spille Ronja Røverdatter. To uger før det skulle vi forberede hvad der skulle være med af scener og hvilket der ikke skulle være med. Det var rigtig sjovt at være med til at spille, og prøve nogle grænser af som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forstillet mig at jeg kunne overskride. Vores generalprøve var foran Kragelund og nogle bedsteforældre.
Det var meget grænseoverskridende at stå på scenen fordi det tøj jeg skulle have på var ikke så pænt, fordi jeg ligende et flyve egern og ikke en heksefugl som jeg skulle ligne. 
Der var ca. plads til 420 mennesker i hele salen, men ikke nok med det, skulle vi vise det to gange. Først for 0-4 klasse og deres forældre og bag efter  skulle vi vise det for 5-9 klasse og deres forældre. Første gang var det ikke så slem fordi det var for de små. Men for 5-9 klasse kunne jeg virkelig mærke nervøsiteten komme for alvor, og det blev bare varmere og varmere for hvert minut der gik. Jeg var bare ekstra meget nervøs fordi jeg skulle starte showet og det værste var at jeg skulle prøve at skræmme folk. Men jeg var allermest bange for at de ville grine af mig. Og det skete. Da jeg prøvede at skræmme dem kunne jeg godt høre at de fniste oppe foran. Jeg var meget bange for at jeg sagde noget forkert på det forkerte tidspunkt. Men alt i alt var det et vildt sjovt projekt. :) :)



Vi ses :) :)